HÅLLBAR ÅTERVINNING ÄR ETT MÅSTE FÖR PLANETEN, DET ÄR INTE SVÅRARE ÄN SÅ.

HÅLLBARHETSCERTIFIKAT SOM TRYGGHETSBEVIS

Hållbar återvinning och återbruk är trenden som gäller inom alla områden idag. Alla pratar om det, men att hitta fungerande rutiner som håller i praktiken och i längden kan vara knepigt. Vem ska man vända sig till när man behöver göra sig av med gammal utrustning och hur vet man att den tas om hand på ett säkert sätt?

Hållbar återvinning handlar om kunskap och bra processer. Om ni behöver avyttra gamla enheter kan Mirec få ut maximalt värde från dessa på ett ansvarsfullt sätt. Vi garanterar hållbara processer och kan därför även erbjuda hållbarhetscertifikat till våra kunder.

Certifikatet är ett trygghetsbevis som garanterar att Mirec uppfyller alla lagar och förordningar som ställs på er som företag eller kommun. Det säkerställer också att all insamlad elektronik går till hållbart återbruk eller hållbar återvinning, allt för att optimera kretsloppet och de cirkulära processerna.

HÅLLBAR ÅTERVINNING OCH HANTERBARA LÖSNINGAR

Skapa en fungerande livscykel

Behöver du hjälp med hanterbara och långsiktigt hållbara lösningar för daterad IT-utrustning? Vi kan hållbar återvinning och vet hur återbruk görs tryggt och säkert. Hör av dig till oss på vår anläggning i Katrineholm och bli en del av Mirecs cirkulära ekonomi.

Mirec – Ett ledande företag inom återvining och återbruk

Mirec har all den kompetens och infrastruktur som är nödvändig för att säkerställa att våra kunders elektroniska enheter behandlas på ett säkert och miljöansvarigt sätt, alltid och i alla avseenden.

Mirec är en del av REMONDIS Group, en av världens ledande företagsgrupper inom återvinning.

Mirec – Working for the future.

Hållbar återvinning

Få prislista via mail
Var vänlig fyll i era uppgifter för att få prislistan mailad till er.

[ninja_form id=4]

Stäng popup ikon

Hållbar återvinning

Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

[ninja_form id=3]

Ett ledande företag inom återvining och återbruk