MIREC RECYCLING SOLUTIONS AB ÄR EN PÅLITLIG SAMARBETSPARTNER MED ISO 27001 PÅ PLATS – OCH RÄTT PRISER

HÅLLBARA SAMARBETEN MED RÄTT BETALNING FÖR ERT MATERIAL

Goda samarbeten är det viktigaste som finns, särskilt i den tid som råder där klimatmålen inte längre är en vision utan en hård realitet. En cirkulär ekonomi är en förutsättning för att nå klimatmålen, och nu brinner det i knutarna. Kombinationen av pris, miljö och säkerhet är därför ett måste – och en dynamisk cirkularitet – när det handlar om återbruk och återvinning.

Detta är viktigt för våra kunder, eftersom deras kunder i sin tur har extremt höga krav på både säkerhet och miljö. För våra kunder är ISO-certifiering ett absolut krav och en förutsättning för att alls göra affärer. Det är därför priset är det som slutligen avgör i konkurrensen.

Mirec har alla certifikat på plats och uppfyller därmed alla krav inom säkerhet och miljö. Vad gäller pris kan du vara säker på att du alltid får det du förväntat dig – till det rätta och avtalade priset.

Här kan du ladda ner prislistan

STOR FLEXIBILITET OCH HÖG SERVICENIVÅ

MIRECS LÖSNINGAR ANPASSAS ALLTID EFTER ERA – OCH ERA KUNDERS – KRAV OCH BEHOV

Våra samarbetspartners kunder har olika krav, därför ser vi alltid till att erbjuda kostnadseffektiva, säkra lösningar som passar respektive målgrupps behov. Ni kan med kort varsel komma och lämna ert material eller be oss hämta hos er. Självklart får ni alltid rätt betalning för ert material.

Våra kunder väljer Mirec för att vår prissättning är korrekt, för att vi har alla certifikat på plats, för att vi har säkerhetsprövad personal och för vår höga servicenivå och flexibilitet.

Kontakta Mattias Kovacs, och beskriv hur ert behov ser ut, så berättar han mer om hur Mirec kan hjälpa till.

Välkommen att bli en del av Mirecs cirkulära ekonomi.

 

Mirec – Ett ledande företag inom återvining och återbruk

Mirec har all den kompetens och infrastruktur som är nödvändig för att säkerställa att våra kunders elektroniska enheter behandlas på ett säkert och miljöansvarigt sätt, alltid och i alla avseenden.

Mirec är en del av REMONDIS Group, en av världens ledande företagsgrupper inom återvinning.

Mirec – Working for the future.

ISO 27001

Få prislista via mail
Var vänlig fyll i era uppgifter för att få prislistan mailad till er.

[ninja_form id=4]

Stäng popup ikon

ISO 27001

Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

[ninja_form id=3]

Ett ledande företag inom återvining och återbruk

PENGAR ÄR INTE ALLT - MEN DET SKADAR 

JU INTE ATT TJÄNA EN HACKA PÅ SÄKERHET

Här berättar Mattias Kovacs om ett exempel på ett oväntat värde för kunden.

Det handlar om Mirecs certifierade återbruk av elektronik.

För en tid sedan blev vi kontaktade av en IT-tekniker på ett företag.

Han undrade ifall Mirec kunde ta hand om en låda med gammal IT-utrustning.

Det kunde vi givetvis, och körde ut ett GPS-skåp till företaget, som kunden därefter fyllde med den utdaterade utrustningen.

Transporten gick med point to point transport, dvs transport utan stopp, till Mirecs anläggning i Katrineholm. GPS skåpet med några gamla laptops och stationära datorer värderades till 95 000 kr. Fast den var också ovärderlig, skulle det visa sig.

Det viktigaste var nämligen inte att företaget tjänade en slant på återbruk av elektronik som annars bara skulle ha slängts. Dessa begagnade laptops och stationära dartorer visade sig innehålla hemlig företagsdata som inte fick läcka ut på nätet eller hamna i orätta händer.