Mirec Recycling Solutions AB investerade under 2021 i en ny produktionslina.

Främsta målet vid investeringen var att effektivisera vårt arbete, och skapa ännu bättre avsättningar för Mirec och våra kunder.
Under sommaren 2021 startade projektet med att bygga om i en del av produktionen, och under sena hösten stod linan redo att startas upp. 

Jesper Nyberg, VD för Mirec Recycling Solutions berättar:
”Vi har investerat stort i våra nedströms processer och har nu helt nya förutsättningar för att maskinellt sortera material från våra egna innovativa processer rörande elektronik, men även för nya material som vi testat med stor framgång under 2021. Med ökad kapacitet, effektivitet och kvalitet står vi väl rustade för framtiden och alla dess möjligheter.”
 
Mirec arbetar alltid med fokus på ständiga förbättringar, och utvecklar såväl processer som människor för att skapa förutsättningar för framtiden.
 
Vårt mål att alltid att vara bäst för kunden är det som driver oss varje dag till nya steg i den cirkulära utvecklingen.
Kontakta oss gärna redan idag om du också vill optimera dina avsättningar, och ha Mirec som din pålitliga partner för hantering av Elektronikåtervinning, återbruk av IT/Telefoni/telekom eller sekretesshantering.
Är du intresserad av en karriär inom Mirec Recycling Solutions AB & NG Metall? Se våra lediga tjänster HÄR